Blauwe Kater

Informatie de Blauwe Kater

De Blauwe Kater bevindt zich in Enschede aan de Oude Markt. Het is een bovenetage van de bekende Brasserie De Kater, en heeft een prachtig uitzicht op de Oude Markt met zijn prachtige Grote Kerk. De Blauwe Kater heeft een oppervlakte van 170 vierkante meter en is geschikt voor vergaderingen, cursussen, afstudeerborrels en feesten van alle soorten met een maximum van 80 gasten.

De Blauwe Kater kan geboekt worden van 10.00 uur tot 02.00 uur. De Blauwe Kater is voorzien van alle benodigde apparatuur : geluidsinstallatie, microfoons, video en videoscherm. De airconditioning in de Blauwe Kater zorgt voor een aangename temperatuur bij warm en koud weer.

Buffetten in diverse soorten en maten worden gemaakt in de keuken van Brasserie De Kater. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om de avond naar uw specifieke wensen in te vullen. Wij zijn van harte bereid om u hierbij te helpen.

Huur:
De verhuur van de Blauwe Kater bedraagt € 150.00 per dagdeel (10.00 uur tot 18.00 uur of 18.00 uur tot 02.00 uur) wanneer er geen personeel aanwezig hoeft te zijn, bijvoorbeeld bij vergaderingen zonder lunch of diner.

De mogelijkheden binnen de Blauwe Kater

  • Feesten, partijen en jubilea
  • Cursussen, vergaderingen, trainingen, presentaties
  • Personeelsfeesten

Arrangementen van de Blauwe Kater

Natuurlijk staan wij open voor elke andere suggestie of vragen van u. U kunt ons bereiken bij Brasserie de Kater onder nummer 053-4306004. Vraagt u dan naar Anouk Zeevalk. Ook kunt u ons mailen op dekater@dekater.com of katerblauwe@gmail.com

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?
Vraag één van onze medewerkers,
kijk op www.dekater.nl of
bel ons op 053 – 430 6004.